Hvem lager Hoffsaus ?

Hvem er det som lager Hoffsaus? Vi tenkte vi skulle presentere oss.

Vi er Simon Normann Engen, og Rasmus Johnsen Skoglund. Vi jobber begge to som kokker, og har lang erfaring innen matbransjen. Hoffsaus er et hobbyprosjekt som har vokst seg til en vaskeekte bedrift. Og vi er overveldet og takknemlig over den fantastiske responsen vi har fått.

Simon har i mange år jobbet som kokk, kjøkkensjef og til sist konsern-kjøkkensjef for en gruppe restauranter i Bodø. Simon er Årets arktiske kokk flere ganger enn man kan telle, og dro i land en sterk 3.plass i NM for kokker i 2016.

Rasmus har bodd og jobbet på restauranter i Stavanger i en årrekke. I dag er han Matfaglig ansvarlig for en restaurantgruppe som har restauranter i hele landet. Han har deltatt i flere kokkekonkurranser og har en bronse fra Årets kokk2017.

Begge to har siden 2018 vært fast inventar på Team Norway som konkurrerer i det uoffisielle VM for kokker, Bocuse d´Or.

Vi begge elsker chilisauser, og har alltid vært fasinert av fermentering. Vi elsker fruktige chilisauser uten at det trenger å være for mye styrke (Vi liker å kunne bruke mye!), men fant aldri den perfekte for oss. Så vi satte like godt i gang med å prøve å lage det selv. Etter et par år med å lage til oss selv og venner så kom spørsmålene fra butikker og restauranter som ville selge sausene våre.Sånn er den kaken bakt. Hyggelig å møte dere!

Close
Hoffsaus 2021
Close