Quesedilla med cheddar & cowboy candy

4 personer:

Ingredienser 

  • 8 stk hvete-tortilla (15 cm omkrets)
  • 320 gram pulled pork, eller revet kyllingbryst
  • 30 g cowboy candy, kandisert jalapenos, hakket grovt
  • 120 g revet cheddar
  • 120 g kremost naturell
  • 1 stilk vårløk
  • Salt
  • Lime
  • Grønn hoffsaus

Framgangsmåte

Smør et jevnt lag kremost på alle tortilla-lefsene. strø cheddar på 4 av de. Så hakket cowboy candy og snittet vårløk. 

Legg så revet kjøtt utover. Pass på at det fordeles jevnt. Klem over litt lime, ha på litt grønn hoffsaus og litt salt. Avslutt med litt mer cheddar, og legg på en av lefsene som fortsatt bare har kremost på seg.

Steik lefsene på medium varme i en tørr panne. Ha press lett på de med en steikespade slik at osten fester seg godt til lefsene. Når lefsen er gyllenbrun (ca. 2-3 minutter) så flippes den over å stekes på den andre siden.

Server sammen med en digg salat, litt hoffsaus på bordet, og kanskje en rømmedressing!

Close
Hoffsaus 2021
Close