Hoffsaus´ grilldressing
Ingredienser
- 115g majones
- 70g soltørket tomat
- 110g fetaost
- 2 fedd hvitløk
- 30g grønn Hoffsaus
- 1 klype sukker.
Framgangsmåte
Finkutt eller blend soltørket tomat til grov pure (Husk å ta med oljen tomaten ligger i) . Riv hvitløken på rivjern og bland alle ingredienser godt sammen med visp. La gjerne stå en time kaldt for perfekt konsistens og smak.
Hoffsaus´ chili og hvitløksmajones
Ingredienser
100 g Majones
100 g Creme fraiche
1 ss Rød hoffsaus
2 fedd Hvitløk
½ st salt
Sitronsaft – smak til
Framgangsmåte
Bland majones, creme fraiche, salt og rød hoffsaus. Riv deretter hvitløken på rivjern oppi blandingen og smak til med sitron. La gjerne dressingen stå i kjøleskapet i 1 time for å la smaken sette seg skikkelig.
Sashimi-marinade med Limeblad & eple
Ingredienser
- 55 g gul Hoffsaus (Eple & Limeblad)
- 7 g fish sauce
- 75 g limesaft
- 30 g olivenolje
Framgangsmåte
Ha gul Hoffsaus, fish sauce og limesaft i en skål. Tilsett olivenoljen i en tynn stråle mens du visper med gaffel.
Sausen er nå klar til bruk. Bruk til ceviche eller sashimi. Eller vend opp reker i sausen sammen med litt koriander.
Sausen fungerer også veldig godt i Wok sammen med både kjøtt og sjømat. Da tilsettes den helt slutten, rett før du tar den av varmen. Vend godt sammen og server.
Hoffsaus´s “teryaki”
Ingredienser
- 90g Kecap manis (Vi anbefaler merket «ABC»)
- 30g soyasaus
- 20g rød hoffsaus
Framgangsmåte
Bland alle ingrediensene sammen. Om du ønsker den ekstra spicy øker du mengden hoffsaus.Denne oppskriften kan også tilsettes asiatiske smaker som limeblader, sitrongress, ingefær.