Luis Farina, barsjef på Miss Voon i Uppsala gjennom 5 år. En knakende fin fyr og desidert en av dem beste bartenderne vi vet om. Han elsker å leke med spennende kombinasjoner, og har gjennom sin tid på Miss Voon fått vært kreativ med å blande asiatiske smaker inn i drinkverden til det svenske folk.
Vi har vært så heldige å få Luis som denne rundens venner av hoff, og han har laget intet mindre enn 3 forskjellige oppskrifter med Hoffsaus i.
Som han sier selv :
The sauces, besides being awesome with food, proved to be amazing in cocktails as well.The only thing to have in mind is to be careful when using them though, as Hoffsaus don’t do soulless stuff!
HOFFSAUS AND FAMOUS
Tequila 2cl
Aperol 2cl
Luxardo 1cl
Lime 2cl
Hoffsaus red 1 bar / tea spoon
-Shake it – Sil i fin sil i et Nick & Norah / martini glass – Garnish: Maraschino Cherry.

DR. GREENTHUMB
Calvados 3cl
Umeshu green tea 2cl
Verjus* 2cl
(citric accid med litt vann kan erstatte dette)
Smoked Apple syrup* 2cl
Hoffsaus green 1 bar / tea spoon
-Thrown/stirred – Big Coupette glass /Lowball – Stor isbit – Garnish: Jalapeño slice.

MR. BLONDE
Pineapple Mezcal* 4cl
Fernet 2 bar / tea spoons
Verjus 2cl
(citric accid med litt vann kan erstatte dette)
Saline 1 big dash
Pineapple syrup* 1cl
Hoffsaus Yellow 1 bar / tea spoon
-Shake it – Sil i fin sil i lowball / whisky glass – Stor isbit – Garnish: Kaffir Lime leaf.
*OPPSKRIFTER
SMOKED APPLE SYRUP
2stk granny smith epler
0,5kg sukker
0,5liter vann
50gram røykespon
-Kutt eplene i grove biter og legg i en metallbeholder
-Fyr opp sponet i en beholder eller grillen utendørs
-Når sponet er godt brent slukk flammene og legg beholderen med eplene over
-Dekk til/steng grillen slik at røyken blir innestengt med eplene
-La stå 20 minutter
-Varm sukker og vann til sukkeret løses opp, avkjøl
-Legg eplene i sukkerlaken og la stå kaldt over natten
-Sil, nå er sirupen klar til bruk
PINEAPPLE MEZCAL
1stk liten ananas
4dl Mezcal
250g brun sukker
250g hvitt sukker
1,5dl ananasjuice
-Skrell ananasen, kutt i 0,5cm skiver
-Bland skivene med sukker og legg i ildfastform
-Stek ananasen ved 150c til den blir lett gyllen, og sirup dannes i formen
-Sil av sirupen til senere
-Ha ananasen i vakumpose eller norgesglass, hell over Mezcal
-Vakumer eller sett lokk på glasset og la stå romtemperert i 24 timer
-Sil, nå er den klar til bruk