Nærmeste vi har en «vanlig» chilisaus i Sriracha-stil. Dette er «allrounderen» vår. Vi bruker den på alt! Til topping på egg er den fantastisk, og den kan brukes alle plasser du ellers ville brukt chilisaus.
Bruk den i dressinger, på pizza, på taco eller i en gryte for å spice opp. En av våre favoritting er å blande med litt soya, og honning, og bruke som saus til kyllingvinger.
Litt sterk og litt syrlig! Denne sausen bruker vi mye til rødt kjøtt. Den frisker godt opp og kutter gjennom tyngden. Perfekt til grillmat og BBQ. Og funker knallgodt på stekt kylling. Vi bruker den ofte når vi lager salsa, eller guacamole.
Den funker også som topping til de fleste ting som du kan stable i et brød, en lefse, en tortilla eller et tacoskjell!
Den fruktigste av de vi har. Også den mildeste. Her er det mye lukt og smak av limeblad. Denne er utrolig god til mer «eksotiske» retter. Vi bruker den sammen med soya, lime og en liten dæsj eddik til sashimi eller ceviche. Eller sammen med en terning smør i wok eller stekte svinestrimler.
Den funker også knall i en salat for å gi litt piff. Prøv å vende opp hjertesalat sammen med litt av denne og litt olivenolje!
Skiver av jalapeno som blir kokt i en lake med eddik og sukker. Den får en fast og sprø konsistens, og kombinasjonen søtt og sterkt synes vi er helt magisk. Funker helt kanon på burger og i taco. Og hakket opp og blandet med litt koriander så er det magisk på grillet kjøtt og kylling. Selv spiser vi dette som snacks. Væsken som Jalapeñoen kommer i er helt fantastisk å pensle på BBQ, kjøtt eller fisk som skal bakes/grilles på høy temperatur, eller bare bittelitt i en soyasaus til f.eks sushi.